Deutsch  English  Français  Nederlands  

Garage A.Swinnen Bvba
Verkoop van nieuwe- en 2de handswagens Mercedes-Benz
 
Mallekotstraat 62a, 2500 Lier
Telefoon: 32/(0)3/489.06.55    Fax: 32/(0)3/480.86.79    

Welkom op de site van Garage A.Swinnen Bvba

Garage Swinnen heeft al jaren een befaamde naam in Lier en omstreken.

Op 18 december 1956 werd de garage Swinnen opgericht door August Swinnen.  De garage was toen gevestigd in de Berlaarsesteenweg in Lier.  Later hebben de 2 zonen, Walter en Alfons Swinnen de zaak verdergezet en is men naar de Mallekotstraat 62a verhuist.

Op 6 februari 2004 werd de garage Swinnen overgenomen door Luc  Andries. Sinds 2004 mogen wij met trots bijna elk jaar opnieuw een CSI award in ontvangst mochten nemen van de constructeur.  Deze award weerspiegelt de klantentevredenheid op zowel verkoop als naverkoopservice. 

Mercedes-Benz staat voor degelijkheid, veiligheid, luxe, prestige, kwaliteit en hoog technologische innovatie.  Mercedes-Benz is een premium merk en dank zij de verjonging en de sportievere look van het gamma, wordt  ons de mogelijkheid geboden om alle leeftijdscategoriën van de STER de laten genieten.

Garage Swinnen te Lier biedt u een toonzaal van maar liefst 2000m2 waar u alle modellen van het Mercedes-Benz gamma, zowel nieuwe als jonge tweedehandswagens (Nearly New Car),  kan ontdekken.

Manage this site

tweedehands auto Tweedehands auto's
Nieuwe auto's
Motos